Política

Albiol: “Amb els independentistes és insostenible. Ha arribat el moment de donar un cop de puny a la taula i dir prou”

El candidat del PPC crida als “catalans que se senten espanyols” a “callar-los d'una vegada per totes” anant a votar als populars el 27-S

Afirma que una DUI “seria una acció molt perjudicial per al conjunt d'Espanya i per a Catalunya”

El candidat del PPC a la Generalitat, Xavier García Albiol, ha fet aquest divendres una crida a reunir el vot antiindependentista el 27-S al voltant de la seva llista. I per fer-ho, el popular ha defensat que cal “callar d'una vegada per totes” als sobiranistes anant a votar, sobretot aquells constitucionalistes “de Barcelona, l'Àrea Metropolitana i les grans ciutats de Catalunya”. I és que Albiol creu que a Catalunya “la situació amb els independentistes és insostenible” perquè han deixat els catalans que se senten també espanyols “com a ciutadans de segona”. I per això els esperona a votar al PPC. “Ha arribat el moment de donar un cop de puny a la taula i dir prou!”, ha dit en una entrevista a RNE.

“La situació és insostenible”. Per a Xavier García Albiol, Catalunya ha arribat a un punt amb els independentistes on les coses han tocat “l'extrem”. I és per això que crida als “catalans que se senten catalans i espanyols” a canviar-ho el 27-S. En una entrevista a RNE, el candidat del PPC ha considerat que “ha arribat el moment de donar un cop de puny sobre la taula i dir prou”. “ “Catalans que ens sentim espanyols, anem a callar-los d'una vegada per totes. I com? Anant a votar. Ens ho estem jugant tot en aquestes eleccions”, ha sentenciat vehement el candidat del PPC.

Xavier García Albiol, a més, també ha manifestat la seva intenció de se el líder del PPC, al menys al Parlament, amb independència dels resultats que obtinguin els populars el 27-S. “Jo mantinc els meus compromisos. Tenir un mal resultat és un escenari que no contemplo. Jo estaré allà a partir del 27-S, al Parlament donant la cara”, ha dit, tot assegurant que pensa treballar “per tots els catalans” perquè ara el Govern “tracta com a ciutadans de segona als que ens sentim catalans i espanyols”.

García Albiol també ha volgut replicar al president de la Generalitat, Artur Mas, que dijous al vespre va dir que a Madrid tenen “por” de la candidatura Junts pel Sí perquè és la del a la independència. “A Madrid no hi ha por a la llista; el que hi ha és por a Catalunya a que Mas, els seus companys d'ERC i els seus amics de la CUP poguessin arribar a tenir majoria al Parlament perquè podrien arribar a fer una DUI”, ha dit, tot afegint que “seria una acció molt perjudicial per al conjunt d'Espanya i per a Catalunya”.

Per “frenar” tot això, però, Albiol assegura que la millor opció és votar al PPC. I és que per acabar amb els plans dels sobiranistes, el popular creu que ha de mobilitzar a l'electorat de les grans concentracions urbanes de Catalunya, i per això ha fet una crida a la participació en aquestes zones. “Si aquells catalans de la ciutat de Barcelona, dels municipis de l'Àrea Metropolitana, i de les grans ciutats d'altres províncies van a votar en aquestes eleccions, els independentistes s'emportaran una sorpresa molt important el 27-S”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Aragonès deixa la primera línia política

barcelona
política

Puigdemont també presentarà candidatura a la presidència

Argelers de la Marenda

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA

La participació a la demarcació creix poc i se situa en un 57%

girona