Política

Rabell, a Rajoy: “Catalunya serà el que decideixin els catalans” 

El candidat de Catalunya Sí que es Pot defensa que la seva llista vol “la sobirania nacional per decidir-ho tot”

El candidat de Catalunya Sí que es Pot a la presidència de la Generalitat, Lluís Rabell, ha recordat aquest dissabte al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que Catalunya “serà el que decideixin els catalans” i ha defensat la “sobirania nacional de Catalunya per decidir-ho tot”. 

Així, en declaracions a Girona, Rabell ha afirmat que la voluntat de la seva candidatura, que inclou a Podem i ICV, és ser “la veu de la Catalunya social i treballadora” i “construir un referent potent” en aquest sentit. I, respecte al balanç de legislatura del president Rajoy, Rabell li ha recordat que “el que sigui o no sigui Catalunya ho decidiran els catalans”. 

“La nostra llista defensa la sobirania nacional de Catalunya per decidir-ho tot: quin tipus de país volem, quina economia tenim, quins serveis socials ens donen i quina relació establim amb la resta de pobles d'Espanya”, ha expressat. 

En aquesta línia, ha lamentat que els pressupostos de Rajoy “són totalment mediàtics i electoralistes”: “A la sortida del famós túnel ens hem trobat un paisatge molt pitjor del que teníem abans d'entrar, amb una pobresa i desigualtats cròniques”. 

Rabell ha realitzat aquestes declaracions al costat del candidat a cap de llista per Girona, Marc Vidal, qui ha afirmat que Catalunya Sí que es pot “serà l'alternativa d'esquerres per fer un país molt més a l'esquerra del que tenim. Som una llista de gent normal que sabem com s'han aniquilat els drets de la gent i eliminat la sobirania plena del país”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.