Política

Les autoritats franceses difonen la fotografia d'un sospitós dels atacs a París

La policia demana la col·laboració ciutadana per localitzar Abdeslam Salah, que seria germà d'un dels terroristes suïcides

Avisen que es tracta d'un “individu perillós” i recomanen no actuar per compte propi

La Policia Nacional francesa busca un home “susceptible d'estar implicat” en els atemptats de divendres a la nit a París. Es tracta d'Abeslam Salah, un jove de 26 anys de nacionalitat francesa i nascut a Brussel·les. Les autoritats belgues també han emès una ordre de captura contra el suposat terrorista.

El cos policial francès ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per localitzar el sospitós. En un missatge difós a través de les xarxes socials , la policia precisa que fa 1,75 metres d'alçada, té els ulls marrons i és un “individu perillós”.

Per aquest motiu, demana als ciutadans que si tenen cap informació sobre el seu parador es posin en contacte amb les autoritats a través del número de telèfon 197 i en cap cas intentin “intervenir per compte propi”.

Salah seria germà d' un dels terroristes que es van immolar a París , i d'un tercer home que està detingut a Brussel·les, tot i que algunes informacions apuntaven inicialment que havia estat alliberat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia