Política

Rajoy assegura que el terrorisme no derrotarà la unitat dels demòcrates

El president espanyol llança un missatge de tranquil·litat als ciutadans de l'Estat espanyol, però afegeix que el risc zero “no existeix”

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat que el terrorisme no aconseguirà derrotar la unitat dels demòcrates. Rajoy ha llançat aquest missatge en el seu compte de la xarxa social Twitter després de conèixer la notícia del doble atemptat a Brussel·les. “El terrorisme no aconseguirà derrotar-nos. La unitat dels demòcrates a la UE està i estarà sempre per sobre de la barbàrie i la desraó”, ha escrit el cap de l'Executiu.

Al llarg del matí, Rajoy ha anat enviant missatges a Twitter . El president espanyol s'ha posat a disposició de les autoritats belgues per seguir combatent el terrorisme amb “coratge, determinació, unitat i la solidaritat entre països”.

Rajoy, que ha piulat que de moment no hi ha ciutadans espanyol entre els morts , ha donat el condol als familiars de les víctimes i ha mostrat la seva solidaritat als belgues . “Els meus condols a les famílies de les víctimes i solidaritat amb el poble belga; quan el terror colpeja, ens colpeja a tots”.

També ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat als ciutadans de l'Estat espanyol, però ha afegit que el risc zero “no existeix”. I ha assegurat que estan en contacte permanent amb els líders polítics espanyols i ha confirmat que aquesta tarda es reunirà la Comissió de Seguiment del Pacte Antiterrorista .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona