Política

Autobusos des de tota la demarcació

Els ciutadans que vulguin assistir a la manifestació de Barcelona contra la sentència de l'Estatut tindran múltiples opcions per fer-ho, ja que des de molts municipis s'organitzen autobusos que aniran fins a la capital catalana. A Girona, Òmnium ha previst la sortida a les 3 de la tarda des del punt de benvinguda, a la zona de la Copa. A Figueres, els portaveus de quatre grups municipals –CiU, ERC, ICV i el PSC– van acordar pagar els autocars amb les retribucions que reben els grups. L'organització de la manifestació la fa Òmnium Cultural, i s'hi ha adherit la plataforma Figueres Decideix. Des de la comarca de la Selva s'han previst diversos punts de sortida perquè els ciutadans puguin anar a Barcelona, i en aquest cas són totalment gratuïts. Així, la sortida és a Santa Coloma de Farners, a 2/4 de 4 a l'estació de busos. Des de Tossa també se surt de l'estació, però a 1/4 de 4. La plaça de la Vila serà el lloc de sortida des de Lloret, a 2/4 de 4, i des de Blanes la sortida es farà des de la plaça de Catalunya, a 3/4 de 4.

Des del Baix Empordà, entre altres municipis sortirà un autobús des de Sant Feliu de Guíxols que a les 3 de la tarda agafarà el camí de Barcelona des de l'estació d'autobusos. Des del Gironès també hi haurà comitives cap a Barcelona des de Sarrià de Ter, on l'entitat de Sarrià Decideix ha previst que tots els que s'hi apuntin rebin senyeres a l'autocar. També Cassà farà autobús, com també serà el cas d'Olot, amb sortida a les 3 de la tarda. Al Ripollès n'han organitzat des d'ERC i des de CDC del Ripollès, amb sortida a les 3. Al llarg de la setmana es preveu que el nombre de municipis que organitzen autocars per a la manifestació de dissabte augmentarà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Europa

Tres morts en un atac rus a Khàrkiv

Barcelona
POLÍTICA

Marc Lamuà, reelegit primer secretari dels socialistes de les comarques gironines

ROSES
Estat espanyol

L’arquebisbe de Burgos excomunica les deu monges cismàtiques

Barcelona
Iran

El Tribunal Suprem iranià anul·la la pena de mort al raper Tomaj Salehi

Barcelona
política

París estrena la seva renovada Plaça de Catalunya

barcelona
Guerra a Gaza

Nous atacs israelians deixen més d’un centenar de morts en poques hores

Barcelona
País Basc

Pradales jura el càrrec i ja és el sisè lehendakari des de l’Estatut de Gernika

Barcelona
Guerra a Europa

Ucraïna denuncia un nou atac massiu rus contra la infraestructura energètica

Barcelona
política

ERC reclama al PSC que concreti la seva proposta de finançament

barcelona