Política

Les millors fotos de la Via Catalana, demà a Presència

La revista del cap de setmana d'El Punt Avui dedica quaranta pàgines a repassar en imatges, agrupades per territoris, la gran manifestació independentista de la Diada Nacional

Presència, la revista del cap de setmana d'El Punt Avui, publica demà un número especial dedicat a la Via Catalana, amb una quarantena de pàgines sobre la gran manifestació cívica i reivindicativa que va travessar el país per la diada nacional. Es tracta bàsicament d'un ampli resum fotogràfic de la jornada, amb una vuitantena d'imatges de gran format recollides arreu de la Via Catalana.

Les fotografies provenen, en la seva major part, de la quinzena de fotògrafs que van retratar la cadena humana des del Pertús fins a Vinaròs. A les seves fotografies s'hi han d'afegir
algunes dels diferents redactors de la casa que van cobrir informativament l'esdeveniment, d'agències com ara Efe i ACN i, com a novetat, algunes d'entre les més d'un miler que els lectors del diari han enviat des de dimecres passat al web d'El Punt Avui. Les fotografies s'han agrupat per diferents zones de la Via Catalana, començant per Lleida, on es va assenyalar el començament de la cadena humana i seguint per el Pertús i acabant al pont del riu Sénia, entre Vinaròs i Alcanar.

Cal recordar que entre tots els lectors que enviïn les seves fotografies al diari, dins d'un termini que s'acaba dijous vinent, dia 18, a la nit, se sortejaran dos paquets turístics de cap de setmana a la Costa Brava. Per participar-hi, només cal anar al web www.elpuntavui.cat i penjar les fotografies a la galeria de la Via Catalana.

LA XIFRA

80
fotografies
de gran format trobaran els lectors d'El Punt Avui en l'especial de Presència de demà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

El PSC es dispara en l’enquesta del CEO i ERC i Junts es disputen el segon lloc

barcelona
GIRONA

La CUP proposa més habitatge públic per ajudar els joves a emancipar-se

GIRONA
guerra a Europa

La corrupció torna a sacsejar el govern ucraïnès

barcelona

Carles Sastre elegit nou president d’ERC-SOM de Roses

roses
Estat espanyol

El PSOE ajorna la comissió federal que ha d’aprovar la llista per a les europees

barcelona
política

Òmnium penja cartells arreu del país amb el lema ‘Protestar no és terrorisme’

barcelona
política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença amb moltes cares noves

girona