Política

Sánchez-Camacho afirma que Mas “ha perdut la dignitat institucional”

La líder del PP de Catalunya afirma que JxSí dilueix la presidència de la Generalitat a petició dels “radicals” de la CUP

Dóna per fet l'acord d'investidura i augura que es farà públic durant la campanya del 20-D per agitar el clima electoral

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, creu que el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, “ha perdut la dignitat institucional i està disposat a fer qualsevol cosa que li demanin els radicals de la CUP per mantenir la presidència”.

En declaracions durant una visita a Vilanova i la Geltrú, ha considerat que l'oferta de Junts pel Sí (JxSí) a la CUP d'una “presidència col·legiada” per desbloquejar la investidura de Mas “dilueix la figura del responsable de la Generalitat” a petició de dels “radicals”.

Per la número 3 del PP per Barcelona a les pròximes eleccions espanyoles, propostes com aquesta “són una mala notícia per a Catalunya i per a Espanya”.

“Mas està en mans dels radicals, i l'única cosa que fa és anar de derrota en derrota, quan el que hauria de fer és dimitir, i donar pas a interlocutors responsables que puguin seure a parlar amb el Govern d'Espanya”, ha lamentat.

Segons ella, “Mas està incapacitat per representar els catalans” perquè “només és un president sense funcions, segrestat pels radicals, i únicament lliurat als deliris independentistes”. “Ha perdut la dignitat institucional, ja que està disposat a canviar les lleis i les regles de joc només per complir les peticions de la CUP”, ha afegit.

Sánchez-Camacho ha reivindicat el model de govern de Mariano Rajoy, que segons ella ha situat el creixement de l'economia espanyola en un 3,4% i ha propiciat la creació de més de mig milió de nous llocs de treball, i l'ha contraposat al “desgovern” d'Artur Mas, a qui ha acusat de fer una mala gestió al capdavant de la Generalitat.

La líder popular s'ha mostrat convençuda que “pràcticament hi ha un acord d'investidura” entre JxSí i la CUP i ha augurat que el faran públic “en plena campanya [del 20-D] per agitar el clima electoral”. “És per això que aquestes eleccions són tan importants, perquè ens juguem el futur d'Espanya i de Catalunya”, ha avisat.

Finalment, ha reivindicat el model de govern de Mariano Rajoy, que, segons ella, ha fet créixer l'economia espanyola un 3,4% i ha creat més de mig milió de nous llocs de treball, al “desgovern” d'Artur Mas, al que ha acusat de tenir una mala gestió al capdavant de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

La CUP insta a reprendre el procés d’independència

GIRONA
política

La CUP vol trencar amb la “falsa normalitat” d’ERC, Junts i el PSC

girona
guerra a gaza

Avancen les negociacions per a un principi d’acord sobre un alto-el-foc

barcelona
alemanya

Ferit greu un candidat de l’SPD a les europees quan enganxava cartells a Dresden

barcelona
política

El PSC calma ara la campanya amb la llei de barris i la memòria històrica de Sánchez

barcelona

Els Comuns reivindiquen les escoles rurals i els consultoris mèdics

Regencós

El PP aposta per la simplificació administrativa

girona
política

Alejandro Fernández s’embolcalla en la “tolerància zero” d’Albiol

barcelona
política

Puigdemont crida a la màxima mobilització el 12-M per “aixecar Catalunya”

barcelona