Successos

Troben el cos d’un nadó en un contenidor a Montcada

Un treballador del servei de recollida d’escombraries el va descobrir quan anava a buidar la brossa al camió

Els Mossos mantenen oberta la investigació

Un treballador del servei de recollida d’escombraries de Montcada i Reixac va descobrir ahir al matí el cos sense vida d’un nadó en un contenidor. La troballa es va fer quan el treballador va carregar el contenidor soterrat de brossa orgànica al camió per buidar-lo. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a un quart de set del matí i van acudir al lloc dels fets, al carrer Ferrer i Guàrdia, al barri de Mas Rampinyo, a l’extrem nord del municipi. Fins al mateix punt també es van desplaçar diverses dotacions de la policia local i es va muntar un dispositiu policial mentre van durar les tasques d’aixecament del cadàver, que els serveis judicials van fer passats dos quarts de deu del matí.

Els Mossos mantenen oberta la investigació, encara sense cap detingut, i miren de trobar els pares del nadó. L’abandonament de la criatura s’hauria produït en les hores prèvies a la troballa del cos, ja que, segons l’Ajuntament de Montcada, aquests contenidors es buiden cada 24 hores. Per la proximitat de la C-17, fonts de la investigació no descarten que qui va abandonar el nadó sigui de fora del municipi.

Segon cas a Montcada

Es tracta del segon cas d’un nadó trobat mort a la població en els darrers mesos. La matinada del 22 de maig de l’any passat, els treballadors de la deixalleria de l’Ecoparc 2 de Montcada i Reixac va trobar el cadàver d’un altre nadó dins d’una màquina classificadora de les deixalles procedents dels contenidors grocs. En aquell cas el nadó tenia al voltant d’un any i podia procedir de qualsevol de les poblacions metropolitanes de l’àmbit del Besòs que porten les seves deixalles a aquesta instal·lació de Montcada, que en aquell moment tenia emmagatzemat un volum d’unes 200 tones de residus pendents de classificar.

LA DATA

22.05.18
Un altre nadó mort
va ser trobat a Montcada, en aquest cas en una màquina de triatge de deixalles de l’Ecoparc 2.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia