Successos

Dos homes de Badalona moren en un accident de trànsit, a Garrigàs

Amb 4 víctimes mortals, estem en el segon cap de setmana més sinistre de l'any

L'accident es va produir cap a les 7 del matí quan un cotxe, en el qual viatjaven tres persones, va sortir de la via per causes que es desconeixen al punt quilomètric 746 de la carretera N-II.

De resultes de l'accident, va morir el copilot del vehicle i el seu conductor va haver de ser traslladat amb un helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va morir al cap d'unes hores. Una tercera persona que viatjava als seients de darrere del cotxe va resultar amb ferides greus i va ser traslladada a l'hospital de Figueres.

Dues víctimes més

El Servei Català de Trànsit assenyalava ahir que estem en el segon cap de setmana més sinistre d'aquest any, perquè, a més de les dues víctimes mortals de Garrigàs, a l'N-II, n'hi va haver una altra a Deltebre, divendres al vespre, i una altra a Lleida, la nit de divendres a dissabte.

Fonts del Servei Català de Trànsit van informar que aquest any ja s'han produït un total de 90 víctimes mortals a les carreteres catalanes. Aquesta dada, en el mateix període de temps, era superior l'any passat amb un balanç de 114 víctimes mortals. Les mateixes fonts van indicar que el cap de setmana més sinistre d'enguany va ser el del 26 al 28 de març, en el qual van morir 7 persones.

D'altra banda, ahir al migdia van morir dues persones, pare i fill, de nacionalitat britànica, en estavellar-se una avioneta a l'aeròdrom de Maó mentre feien un vol de proves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.