Successos

Investiguen la mort d’una dona a Roquetas de Mar

El crim va passar diumenge a primera hora de la matinada

El cas es troba sota secret de sumari

La Guàrdia Civil espanyola investiga la mort violenta d’una dona d’entre 25 i 30 anys ocorreguda la matinada d’aquest diumenge al municipi de Roquetas de Mar (Almeria).

Fonts de la Comandància d’Almeria han informat a Efe que la Policia Judicial té en marxa una investigació i que l’autoritat judicial ha decretat el secret del sumari.

Un portaveu del 112 d’Andalusia ha indicat que sobre les 00.13 hores de diumenge es van rebre diversos avisos que sol·licitaven ajuda per a una dona al carrer Pintor Rosales de Roquetas de Mar.

Segons avança el diari Ideal, la víctima hauria estat agredida al cap amb una pedra per un home. No obstant, fonts pròximes a la investigació han apuntat que en el crim s’hauria utilitzat una arma de foc i que la víctima és d’origen subsaharià.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar efectius de la Policia Local i l’Empresa Pública d’Emergències Sanitàries (EPES) 061, que va enviar una UVI Mòbil per a atendre la dona.

Posteriorment, EPES 061 va confirmar al 112 que la víctima havia mort i que la Guàrdia Civil s’havia fet càrrec del succés.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia