Successos

successos

Nit i matinada amb una desena de contenidors cremats a Girona

Un altre foc de contenidors a Sabadell afecta un vehicle, dos arbres i la façana d’una casa

Els Bombers de la Generalitat han fet tres serveis aquesta passada nit i matinada per sufocar una desena de contenidors que cremaven a Girona. Els incendis s’han produït als carrers de Bastiments, Montnegre, Bernat Boadas i avinguda de Sant Narcís.

La Policia Municipal ha activat la grua per retirar tres vehicles aparcats al carrer de Bernat Boadas per evitar que les flames els afectessin. En paral·lel, els Bombers han treballat en un altre foc de contenidors a Sabadell amb diversos desperfectes. L’incendi s’ha produït al carrer de Brutau i –a banda de calcinar totalment un parell de contenidors– ha afectat la part davantera d’un vehicle aparcat, dos arbres i la façana d’una casa (comptador elèctric, finestra i instal·lació telefònica).

A la capital de Gironès, el primer servei s’ha fet a les 02.07 hores. Cremaven contenidors en un parell de llocs a la mateixa zona: al carrer Bastiments, just davant el número 20, el foc ha destruït un parell de contenidors, i a la cruïlla d’aquest mateix carrer amb el del Montnegre, n’ha cremat un altre. Aquí, el foc ha afectat parcialment un segon contenidor d’escombraries i un altre de recollida de roba. Dues dotacions dels Bombers han treballat per sufocar l’incendi.

El segon servei a Girona s’ha fet a les 03.43 hores al carrer Bernat Boadas, on han cremat quatre contenidors. Les flames també han afectat un arbre i la Policia Municipal ha activat la grua per retirar tres vehicles aparcats a la vora, evitant així que el foc els afectés. L’últim avís d’incendi s’ha rebut a les 03.48 hores i ha fet activar un parell de dotacions. Aquest foc ha cremat dos contenidors a l’alçada del número 19 de l’avinguda de Sant Narcís.

Incendi en una casa de fusta a Ogassa

Finalment, els Bombers han treballat de matinada en un incendi en una casa aïllada de fusta a Ogassa (Ripollès). L’avís s’ha rebut a les 01.53 hores, les flames han començat a la llar de foc i s’han estès ràpidament a tot l’habitatge. El foc ha destruït diversos espais de la planta baixa i, un cop sufocat, ha calgut desmuntar la coberta de la casa per rematar els últims punts calents. Les bigues han quedat destruïdes. El foc ha quedat extingit tres hores més tard, a les 04.54 hores. No hi ha hagut ferits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia