Punt divers

Detenen a Deltebre un home que circulava amb una bicicleta robada i objectes sostrets a un basar xinès

La Policia Local de Deltebre (Baix Ebre) va detenir el passat divendres19 de febrer un veí de la població, David C.N, de 34 anys i nacionalitat espanyola, al qual se li imputa un delicte de robatori amb força a les coses, un delicte contra la salut pública i un delicte de resistència a un agent de l'autoritat. La detenció es va produir després que els agents rebessin l'avís que un individu havia robat una bicicleta al carrer Ignasi de Deltebre. En aturar-lo i procedir a la seva identificació, es van adonar que l'home duia una bossa penjada i al seu interior van trobar material robat procedent d'un robatori que s'havia produït la nit anterior a un basar xinès, situat a l'Avinguda Goles de l'Ebre.

Segons la denúncia presentada pels propietaris, el material sostret ascendia a 6.000 Euros, a més de 1.480 euros en efectiu. En trobar-li el material robat, els agents van escorcollar el detingut que va mostrar resistència i va ferir lleument un dels policies. En l'escorcoll li van trobar també un petita balança de precisió, que es fa servir per al tràfic de drogues, i cinc dosis de base de cocaïna.El detingut té nombrosos antecedents per robatori a Deltebre, on ha estat detingut fins a nou ocasions. La Policia Local has traspassat les diligències del cas als Mossos d'Esquadra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.