Successos

Judicial

violència de gènere

A judici l'acusat d'atacar l'exdona a Almacelles

La fiscalia de Lleida demana catorze anys de presó per a David S.C., de 38 anys i veí de les Borges Blanques, per haver intentat matar a ganivetades la seva exdona, de 37 anys, quan aquesta sortia de casa seva, a Almacelles (Segrià). Els fets van tenir lloc el matí del 10 de setembre del 2015. Segons el ministeri públic, l'acusat, en presó provisional per aquests fets, va esperar la dona amagat en un portal, tot i que tenia una ordre d'allunyament, i quan ella va arribar, la va apunyalar al coll. El ministeri públic sol·licita que s'imposi a l'acusat una pena de tretze anys de presó per un delicte de temptativa d'assassinat i un any de presó més per trencament de condemna. També sol·licita deu anys de llibertat vigilada quan surti de la presó, que se li retiri la pàtria potestat dels fills de 12 i 14 anys que té en comú amb la víctima i que la indemnitzi amb 30.000 euros pels danys rebuts.

Segons l'escrit del ministeri fiscal, l'acusat va anar a esperar la seva exdona a sota de casa seva, tot i que no es podia acostar a menys de 200 metres ni comunicar-se amb ella fins al setembre del 2017, ja que tenia una ordre d'allunyament. Quan la víctima va arribar al replà, segons la fiscalia, el seu exmarit la va agafar per darrere pel coll i li va clavar un ganivet d'uns vint centímetres. La dona va estar tres mesos de baixa per recuperar-se de les ferides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia