Successos

trànsit

atropellament mortal

Enxampen un conductor que s'havia donat a la fuga després d'atropellar mortalment un ciclista a Vilabella

En el sinistre també ha resultat ferida greu una altra ciclista

Una ciclista ha mort i una altra ha resultat ferida greu en un accident amb un turisme a la carretera TP-2031 a l'altura de Vilabella (Tarragona), ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre s'ha produït a l'altura del quilòmetre 19 d'aquesta via, i els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 13. 21 hores.

A l'accident s'han vist implicats dues bicicletes i un turisme, i com a conseqüència, una de les ciclistes ha mort i una altra ha resultat ferida de gravetat i ha estat evacuada amb un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Joan XIII de Tarragona.

Els Mossos d'Esquadra han detingut al voltant de les 15 hores el conductor del turisme, un home de 33 anys veí de Vila-seca (Tarragona), que s'havia donat a la fuga després de l'atropellament, ha informat a Europa Press la Policia catalana.

En el sinistre, que ha obligat a donar pas alternatiu en aquest punt de la via, hi han actuat cinc patrulles dels Mossos i l'helicòpter i dues ambulàncies del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia