Successos

Sorprenen dos lladres amb un camió robat, a l'AP-7

Els sospitosos s'emportaven la mercaderia d'un tràiler aparcat en una àrea de servei

Detenen un dels lladres després que fugissin i saltessin una tanca

Anaven amb un camió robat i van començar a buidar la càrrega de radials d'un tràiler que estava aparcat a l'àrea de servei de l'AP-7 de Capmany. La jugada, però, els va sortir malament.

Els fets van passar el dijous 22 de desembre. Cap a quarts de sis de la matinada, els dos lladres van arribar a l'àrea de servei de l'AP-7 de Capmany. Conduïen un camió robat que s'havien endut de la zona de Barcelona feia aproximadament un mes (el 28 de novembre). Aprofitant l'empara que els donava la foscor, els lladres es van acostar a un dels tràilers que hi havia aparcats. Van foradar la lona, van començar a robar la mercaderia (radials de la marca Hitachi) i la van anar carregant al camió robat. El transportista a qui estaven robant, però, va sentir sorolls i els va sorprendre en plena feina. Mentre els lladres fugien en direcció sud, l'home va trucar als Mossos d'Esquadra i els va donar detalls del camió amb què havien marxat. No només els va dir que era petit sinó que fins i tot els va arribar a donar part de la matrícula.

Persecució

Els Mossos d'Esquadra van començar a perseguir els sospitosos i, una vintena de quilòmetres més enllà, una patrulla va veure com els dos lladres sortien de l'AP-7 a tota velocitat, aparcaven el camió a l'àrea de servei de Garrigàs i fugien corrents saltant la tanca de protecció de l'autopista.

Els Mossos van començar a perseguir-los per la zona de bardisses i, al cap de poca estona, van poder atrapar un dels fugitius. Es tracta d'un jove de 22 anys, de procedència marroquina i veí de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). El seu còmplice, però, va aconseguir fugir.

Els agents van detenir el lladre per un delicte de robatori amb força i posteriorment, després de comprovar que el camió també era robat, per un altre de robatori i furt d'ús de vehicle. La policia va retornar tant el vehicle com la càrrega de radials als propietaris.

L'endemà, el jove, que no té antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres. Després de prestar declaració, va quedar en llibertat provisional.

El 16 de desembre passat els Mossos ja van arrestar un marroquí de 34 anys veí de Tordera que va ser atrapat quan saquejava un camió aparcat en una àrea de descans de l'AP-7 d'Aiguaviva.

LA DATA

22.12.16
és el dia
que van tenir lloc els fets, a l'àrea de servei de l'AP-7 de Capmany


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia