Successos

policial

operació antidroga

Dos detinguts per haver transportat marihuana

Agents de la Guàrdia Civil també van detenir, el passat 3 de gener, dos homes de nacionalitat francesa per un presumpte delicte contra la salut pública. Les detencions es van produir cap a les dues de la matinada del mateix dia, quan els agents van aturar un vehicle amb matrícula francesa que circulava en direcció a l'Estat francès i en què viatjaven dues persones. Una vegada identificats, quan els agents van inspeccionar el maleter, van sospitar que el seu lateral podia estar manipulat. Van comprovar com en un buit sota la tapisseria hi havia diverses borses que contenien marihuana, amb un pes de dos quilos.

Els ocupants van quedar detinguts i van ser entregats, juntament amb el material intervingut, al jutjat de guàrdia de Figueres.

D'altra banda, la Guàrdia Civil de Puigcerdà va intervenir, també el 3 de gener, un total de 2.260 paquets de tabac de contraban amagats en un vehicle en un control a la zona del túnel del Cadí. Els fets es van produir cap a les set del matí del mateix dia en un control fiscal a la zona del túnel del Cadí. Els agents van observar un vehicle amb matrícula espanyola ocupat per una dona i el van aturar a la zona de seguretat del túnel. En escorcollar-lo hi van trobar 1.000 paquets de la marca Austin Red i 1.260 de la marca Winston Red, amb un valor total de 9.896 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia