Successos

trànsit

atropellament mortal

Identifiquen l'home mort atropellat a l'AP-7

L'home que va morir diumenge a la nit en ser atropellat per un vehicle quan travessava a peu l'autopista AP-7 a Agullana ja ha pogut ser identificat. Es tracta de Corin Comsa, quarantí, de nacionalitat romanesa, que treballava de camioner. Un cop identificat, a través de la Guàrdia Civil, es van localitzar familiars seus que viuen a Roquetas de Mar (Almeria) i que es van traslladar a Figueres per fer els tràmits d'identificació del cos i ara estan pendents de fer la repatriació al seu país per celebrar els funerals.

L'atropellament va ser a quarts de dotze de la nit, al quilòmetre 7 de l'autopista, a prop de la Porta Catalana. Un cotxe no el va poder esquivar, el va envestir i li va causar la mort de manera instantània. El fet que la víctima no portés cap mena de documentació al damunt va dificultar la identificació, però els Mossos aviat van descobrir que havia de ser el xofer d'un camió aturat a la zona. Des de principi d'any ja són set les víctimes d'accident que hi ha hagut a les comarques gironines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia