Nova alcaldessa de Polop: «Només el jutge dirà si el mòbil del crim és urbanístic»

L'alcaldessa en funcions de Polop, María Dolores Zaragoza, ha assegurat hui que desconeix el mòbil de l'assassinat de l'exalcalde de Polop, Alejandro Ponsoda, i ha expressat que només la jutgessa que porta el cas pot aclarir si està relacionat amb un assumpte urbanístic.

La nova alcaldessa, que ha comparegut davant els mitjans de comunicació acompanyada de la resta de l'equip de govern, ha recordat que l'àrea que ella portava era la Regidoria de la Dona i que desconeix quins indicis han pogut portar la jutgessa a arrestar l'alcalde Juan Cano a causa del secret del sumari. Preguntada sobre si l'alcalde va estar relacionat en 2003 amb un suposat cas d'extorsió a empresaris, ha afirmat que «hi havia rumors en aquest sentit», però que «una cosa són els rumors i una altra les proves», de manera que no sap si aquesta informació és correcta.

Zaragoza ha indicat que l'Ajuntament funciona «amb normalitat» i «a l'espera de saber l'abast de les acusacions sobre Cano». Aquest serà interrogat demà per la jutgessa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.