Moren els quatre ocupants d'un tot terreny en sortir de la carretera a la Noguera

Eren treballadors romanesos d'una empresa forestal i tornaven a casa seva, a Solsona

L'accident va tenir lloc cap a les cinc de la tarda. Els ocupants del tot terreny havien passat el dia treballant en la neteja d'un sotabosc a Isona, al Pallars Jussà. Tenien entre 28 i 38 anys i havien nascut a Romania. Es dirigien de tornada a Solsona, on vivien. El vehicle va sortir de la carretera i va caure per un terraplè que separa la via dels camps agrícoles que hi ha en aquell punt. En el vehicle es va produir un petit incendi. No se sap si l'incendi va tenir lloc abans o després de l'accident. Els Mossos d'Esquadra no van poder assenyalar ahir les causes de l'accident.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar els serveis d'emergències mèdiques, els Mossos d'Esquadra i els bombers, que van haver de treure alguns dels cossos del vehicle. Els serveis mèdics van intentar reanimar algun dels accidents, però sense èxit.

Carretera ampla i recta

La carretera on va tenir lloc l'accident uneix Lleida amb la Seu d'Urgell i Andorra. És ampla i força transitada. L'accident va tenir lloc en una recta que a priori no presenta gaires problemes als conductors. Tampoc no es veien ahir al vespre signes de gel a la calçada que hagués pogut provocar l'accident.

La delegació del govern de Lleida considera que ha estat un accident laboral, ja que els treballadors tornaven de la feina, segons va informar l'agència ACN. Els cossos han estat traslladats a la unitat forense dels jutjats de Lleida, on s'instruiran les diligències per l'accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.