Successos

Societat

Diada de focs a pagès i a la carretera

Els Bombers es van haver de mobilitzar ahir a les comarques gironines per apagar diversos focs derivats de l’activitat agrícola i també en el transport per carretera. De bon matí es va encendre un cobert amb un centenar de bales de menjar per al bestiar en un casa de pagès del veïnat de Sant Martí, a Santa Pau. Eren les set del matí quan l’amo de la casa, des de la finestra, va veure el que li va semblar una boira estranya pel temps que feia que sortia del cobert. I aviat va descobrir que era fum que sortia de l’interior del menjar compactat. El pagès va aconseguir salvar mitja dotzena de bales traient-les amb el tractor però la resta i el cobert van quedar consumits pel foc, que va durar hores. El foc va començar de manera espontània dins de les bales compactades per l’efecte de la fermentació del menjar empacat massa verd.

Ahir al matí també es va encendre una nau de 800 m² a Ventalló on s’emmagatzemava gra i palla. Tot i la intervenció dels Bombers, que hi van enviar cinc vehicles, el foc va cremar tot el contingut del magatzem i també va provocar l’ensorrament de diversos murs de la nau, que va quedar sinistre total. Els Bombers fins i tot hi van enviar un helicòpter.

De matinada, un altre foc va afectar un camió i dos remols que era estacionat en un aparcament de camions a la Jonquera. El camió cremat transportava una càrrega de peces d’automoció i tant els vehicles com el material es van cremar. Els Bombers van mobilitzar vuit vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia