Una colla de vàndals s'hi ceba amb la piscina municipal de Calp

Uns dies després de celebrat el plenari en el qual s'aprovà la recessió de contracte mercantil amb l'adjudicatària del servei d'explotació de la piscina municipal, les instal·lacions han estat objecte de diversos actes vandàlics que a hores d'ara encara no han estat quantificats.

Les instal·lacions han patit la trencadissa de vidres de la porta d'accés i de la resta de portes de magatzems i vestuaris, s'han realitzat pintades en la façana principal i a les parets interiors, s'han trencat i buidat extintors i el vas de la piscina ha aparegut farcit de taules i cadires així com de divers material de natació.

La colla que haja pogut organitzar aquest desori, han escampat fullets publicitaris de la pròpia piscina municipal que hi havia emmagatzemats a les instal·lacions i han trencat el vidre que feia de tancament de la piscina.

Representants municipals i tècnics s'han desplaçat a comprovar l'estat del conjunt d'aquestes instal·lacions i realitzar-ne el corresponent informe. Fos com fos, l'alcalde de la vila, Ximo Tur, ha donat ordre perquè s'apanyen aquestes malifetes i es repose el material necessari, perquè la piscina puga obrir-se el més aviat possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.