Successos

Un ciclista mor en un xoc amb un camió al Vendrell

Un motorista ha mort també, en un altre accident, a Torrefeta i Florejacs

Un ciclista ha mort aquest dimecres al migdia en un xoc contra un camió a l’N-340 al Vendrell, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L’accident s’ha produït poc després de tres quarts de dotze del migdia al quilòmetre 1.190 on, per causes que es desconeixen, han col·lidit un ciclista i un camió i, com a conseqüència, el ciclista ha resultat mort. La via ha quedat tallada en sentit Barcelona i es fan desviaments per l’interior del Vendrell. Fins al lloc de l’accident s’hi ha desplaçat sis dotacions dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del SEM.

El Servei Català de Trànsit informa també que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari amb una víctima mortal al punt quilomètric 14,8 de la carretera L-310 a Torrefeta i Florejacs (la Segarra) en sentit Guissona. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 08.59 hores. Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut un encalç entre una motocicleta i un turisme i, a conseqüència del xoc, ha resultat mort el conductor del vehicle de dues rodes, veí de Guissona, i de 47 anys d’edat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia