Successos

Detenen a Palafolls una noia que va apunyalar un jove per un mòbil

La Policia Local de Palafolls va detenir ahir a la matinada una jove de 21 anys com a presumpta autora d’un apunyalament a un jove de 18 anys. Els fets es van produir a la plaça de les Valls d’Ax cap a dos quarts de dues de la matinada i, segons fonts properes al cas, la presumpta agressora estava en aquest indret juntament amb un grup de joves quan se’ls va acostar una altra colla de nois.

Les mateixes fonts van assenyalar que, en marxar el grup de nois, la presumpta agressora va trobar a faltar el seu telèfon mòbil i va anar a denunciar els fets a la Policia Local. Tot fa pensar que després la noia es va tornar a trobar la colla de nois i hauria sospitat d’ells com a possibles autors del furt.

Segons Ràdio Palafolls, la jove a qui havien pres el telèfon va pujar a casa seva, va agafar un ganivet i el va acabar clavant a l’abdomen d’un dels nois. Tal com es va explicar des del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues ambulàncies, que van evacuar el jove, ferit greument, i el van traslladar a l’hospital Sant Jaume de Calella.

Des del centre hospitalari es va confirmar que el ferit es troba fora de perill, tot i que se’l va haver d’operar per tractar les dues ganivetades que presentava. Fonts de l’hospital també van comentar que el jove haurà d’estar uns quants dies en observació, pendent de la seva evolució.

Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra van explicar que la presumpta agressora es trobava detinguda ahir a les dependències de la policia catalana d’Arenys de Mar, en espera de passar a disposició judicial i acusada d’un delicte de lesions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.