L'home que ha viscut de gorra en cinc hostals de la Garrotxa diu que ja pagarà el que deu i queda lliure

El jutge decreta llibertat i fixa el judici ràpid per a la setmana que ve

Josep Llopart, que té 56 anys i oficialment és veí de Malgrat de Mar, va començar la seva ruta de gorra per hostals de la Garrotxa a principis de novembre. Primer va ser a l'hostal Pujol, situat a la pujada de la Solfa, després es va instal·lar a l'hostal Sant Bernat, al centre d'Olot, i d'aquest va anar a l'hostal Cal Fuster, de Santa Pau. En aquests tres locals, hi va fer estades llargues, gaudint del màxim de serveis de l'establiment i hi va quedar a deure quantitats importants, i va marxar-ne quan els hostalers es van adonar que era un farsant i un morós. Les dues darreres nits de gorra les va passar a l'hostal Vertisol, de les Preses, i a l'hostal la Perla, de la carretera de la Deu, on finalment va ser detingut pels Mossos. La seva fórmula per guanyar-se la confiança dels hostalers consistia a dir que era l'encarregat d'una empresa que feia les obres del nou hospital comarcal d'Olot, i mentre era als hostals oferia feina a alguns clients amb qui coincidia i que li deia que estava a l'atur. Ahir, quan va ser conduït davant del jutge, Llopart va admetre que havia mentit però va assegurar que anteriorment havia treballat en alguna empresa d'obres i que ara no tenia feina i que havia anat a la Garrotxa precisament per veure si n'hi donaven. Llopart també va admetre que havia marxat sense pagar dels hostals i va assegurar que ja pagaria el que els devia quan pogués, tot i que va discutir algun detalls de les factures que li van ensenyar.

El jutge va deixar-lo en llibertat i va fixar per a dimarts que ve la celebració del judici ràpid. Mentrestant Llopart va dir que s'instal·laria a casa dels seus familiars a Malgrat. Res d'anar a hostal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.