Successos

Successos

Uns atracadors assalten armats els Ocine de Blanes

Duien una pistola simulada i ganivets, i es van endur la recaptació

Van entrar per una porta d’emergència

La policia busca un grup d’encaputxats format per tres o quatre lladres que aquest diumenge a la nit van atracar els cinemes Ocine de Blanes. L’assalt al cinema multisala, situat en una de les entrades del municipi, al parc comercial, va tenir lloc poc després d’un quart de dotze de la nit. Els lladres van entrar a l’establiment per una porta d’emergència que dona a una de les sales de projecció. Per la investigació sembla que una dels assaltants ja era dins d’una de les sales del cinema i els va obrir la porta d’emergència perquè els còmplices entressin. Vestien roba fosca, portaven la cara tapada i anaven armats. Un d’ells esgrimia una pistola –simulada, tipus airsoft– i també portaven ganivets i tornavisos.

Després d’accedir a l’interior de la sala, els encaputxats van anar directament cap a la zona de venda d’entrades. Allà, van amenaçar el personal dels Ocine, van obligar els treballadors a obrir la caixa forta i es van endur la recaptació (per ara, no ha transcendit la quantitat).

Cap de gravetat

Durant l’atracament, els assaltants van ferir dos dels treballadors. A un li van fer un tall a l’avantbraç i a un altre li van donar un cop amb la culata de l’arma. Cap dels treballadors, però, va ser ferit de gravetat, tot i que van haver de ser atesos pels sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Després d’aconseguir els diners, els tres encaputxats –se sap que un d’ells és de raça negra– van fugir amb un cotxe. Segons la descripció que els treballadors van donar a la policia, el vehicle que van fer servir és un turisme de color gris.

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local, que van desplaçar diverses unitats al lloc, van muntar controls de matinada als diferents accessos i a les sortides de Blanes (cap a Palafolls i Lloret) per intentar localitzar els assaltants. Els atracadors, però, van aconseguir fugir i els agents treballen per identificar-los.

Entre d’altres, els Mossos d’Esquadra visualitzaran en profunditat les càmeres de seguretat dels Ocine, que van enregistrar el robatori. La investigació es manté oberta.

LA XIFRA

2
treballadors
ferits. A un li van fer un tall a l’avantbraç i a l’altre li van donar un cop amb la culata de l’arma.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia