Successos

policial

detenció per robatori

Uns lladres, detinguts en xocar amb la policia

Dues dones i un home havien robat a quatre cases i també un vehicle

Els Mossos d’Esquadra i la policia local de Masquefa van detenir l’11 d’agost passat dues dones i un home, d’entre 19 i 25 anys, de nacionalitats xilena i cubana i amb domicilis desconeguts, com a presumptes autors de quatre robatoris amb força en cases, una de Masquefa, dues de Piera i una de Lliçà de Vall (Vallès Oriental).

Un avís sobre un vehicle que circulava per una urbanització de Piera amb actitud controladora divendres passat va permetre saber que el vehicle havia estat robat el 8 d’agost d’un domicili de Masquefa. Dotacions dels diferents cossos policials van localitzar i perseguir el vehicle, que va tenir una topada amb un dels cotxes de la policia local de Masquefa abans no va poder ser aturat. Els agents van interceptar el vehicle a la carretera BV-2243, al terme municipal de Piera.

Un dels lladres es va escapolir del lloc corrent i els altres tres van quedar detinguts per un delicte contra el patrimoni. Al vehicle portaven objectes susceptibles de ser el botí d’algun robatori, com ara joies, diners, telèfons mòbils i carteres. També es van trobar guants, peces de roba i perruques que utilitzaven per evitar ser reconeguts amb facilitat.

Els Mossos mantenen oberta la investigació i no descarten que es puguin fer més detencions. Els detinguts, una dels quals té antecedents policials previs, van passar a disposició judicial el dilluns 14 d’agost davant el jutjat en funcions de guàrdia d’Igualada, que va decretar l’ingrés a presó per a tots tres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia