Successos

Successos

Troben a Girona el jove de Santa Coloma que estava desaparegut feia vuit dies

El noi, de 27 anys, el van localitzar a la pujada dels Polvorins

Estava desorientat, demanava aigua i va dir a la policia que volia tornar a casa

Final feliç pel que fa a la desaparició d’Adama Saho, el jove de 27 anys de Santa Coloma de Farners que havia desaparegut la setmana passada. El noi, d’origen gambià i amb una lleu discapacitat mental, hauria sortit el dia 4 d’octubre de Vilobí d’Onyar, on assisteix a un centre d’educació especial, i s’hauria dirigit en transport públic fins a Santa Coloma de Farners. Però, aparentment, sembla que mai hi va arribar. En vista de la situació, la família ja va donar l’avís i de seguida efectius de la Policia Local de Santa Coloma de Farners, dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers de la Generalitat van començar una recerca que no fa fructificar positivament fins ahir.

Per l’hotel Bellavista

Va ser un treballador de la brigada municipal de Girona que va alertar ahir que pels volts de dos quarts de nou del matí havia vist el jove per la zona de l’hotel Bellavista, a la part de la muntanya, prop d’una casa. Segons el testimoni que el va trobar, el jove estava desorientat i demanava aigua. El treballador de la brigada va relatar que ja l’havia vist feia tres dies, però que es va decidir a trucar ahir al telèfon d’emergències 112 després de veure les notícies que informaven de la desaparició d’un jove de les mateixes característiques. Fins allà s’hi va desplaçar una patrulla de la Policia Local de Girona, que va fer recerca del jove però no el van localitzar. Més tard, cap a tres quarts de cinc de la tarda, va ser tot el contrari. Una patrulla que era a la pujada dels Polvorins va informar que havia localitzat la persona desapareguda i en confirmava la identitat: Adama Saho. El jove, que havia estat vist per últim cop a Vilobí d’Onyar, vestia amb jersei de màniga llarga de color gris i portava uns pantalons negres llargs, la mateixa roba que duia ahir quan el va trobar la Policia Local de Girona.

Demana per la família

Al lloc on el van trobar s’hi va desplaçar una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ja que el noi estava desorientat i feia vuit dies que estava desaparegut. Els agents van preguntar al jove si volia que truquessin a la família, i Adama Saho va contestar afirmativament i va dir que volia tornar a casa.

LA DATA

4.10.17
és el dia
que el noi havia d’agafar un bus entre Vilobí i Santa Coloma de Farners, però es desconeix si ho va fer

LA XIFRA

8
dies
feia que havia desaparegut Adama Saho, el jove veí de Santa Coloma de Farners


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia