Mor un menor que anava en un cotxe conduït per un jove sense carnet i drogat

Va sortir de la via a Riells i Viabrea i els Mossos l'acusen d'un homicidi imprudent

Faltaven quatre minuts per les dotze de la nit de divendres, quan la policia catalana va rebre l'avís que un cotxe s'havia accidentat perquè havia sortir de la via, concretament el carrer Olzinelles de Riells i Viabrea (Selva).

En arribar al lloc de l'accident, els agents van trobar dos joves dins del turisme accidentat. L'acompanyant, un menor d'edat, va ser traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron, on va morir poc després. El conductor, amb ferides lleus, va ser ingressat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Abans, els Mossos d'Esquadra van descobrir que el conductor, de 18 anys, no tenia el carnet de conduir i va donar positiu en la prova de detecció d'estupefaents. Els Mossos van detenir el conductor, a qui imputen un delicte d'homicidi imprudent i un altre contra la seguretat viària. Tanmateix, com que el jove estava ingressat a un centre hospitalari, la policia catalana va deixar sense efecte la detenció, i quan es doni d'alta ja serà citat pel jutge de Santa Coloma de Farners, que farà investigar aquest accident mortal.

El segon accident de trànsit mortal també es va registrar divendres a la nit, en aquest cas a dos quarts de dotze i a la carretera Gi-623, al terme municipal de Vilaür (Alt Empordà). L'accident es va produir quan un turisme també va sortir de la via i un dels quatre ocupants va morir. La víctima mortal és un veí de Palamós de 25 anys i nacionalitat espanyola. Es dóna la circumstància que el mateix divendres a la tarda va morir un conductor en un xoc lateral a la carretera Gi-633, a Cervià de Ter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.