Successos

policial

robatori

Roben 3.000 euros d’una caixa forta a Vall-llobrega

Els Mossos van detenir tres sospitosos i el jutjat va ordenar l’empresonament de dos

El jutjat de la Bisbal ha ordenat l’ingrés a la presó de Youssef Aissaoui i Monir Dhaman Kountich, veïns de la Bisbal, sospitosos de ser els autors de l’assalt perpetrat en una casa de Vall-llobrega, d’on es van endur un botí de 3.000 euros que hi havia a la caixa forta de l’habitatge. Un altre detingut pels Mossos va quedar en llibertat.

El robatori es va produir a plena llum del dia. Els lladres van esperar que els estadants de la casa marxessin i un cop assegurats que la casa, situada al passatge Portalada, estava buida, van esbotzar una finestra i van accedir a l’interior.

A quarts de dues, els Mossos van ser alertats del possible robatori a l’habitatge i tan bon punt van arribar van comprovar que totes les estances estaven remenades i que faltaven 3.000 euros que la família guardava en una caixa de seguretat. El robatori s’havia perpetrat feia poc i els Mossos van començar la recerca a partir de les dades que els van aportar diversos testimonis que havien pogut veure els lladres que fugien. Primer van trobar un noi que havia llençat un telèfon en veure la policia i el van detenir. Després, un mosso que estava fora de servei però que estava al cas del robatori va informar que a Mont-ras havia vist dos joves que fugien. Una patrulla es va dirigir al lloc i en veure els agents els nois van marxar corrents. Un va poder ser interceptat i detingut a l’estació d’autobusos de Palafrugell. Una altra patrulla va localitzar el tercer noi al centre de Palafrugell. En veure la patrulla, va començar a saltar per diferents patis interiors. Finalment, va ser identificat i, després de comprovar que a sobre també portava força quantitat de diners, uns 1.000 euros, i no n’acreditava la procedència, també va ser detingut. Els Mossos no donen per tancada la investigació del cas.

LA DATA

14.02.18
van assaltar
una casa a Vall-llobrega i van robar 3.000 euros de la caixa forta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia