Successos

Un mort per un xoc entre dos cotxes a Regencós

Una dona de 23 anys va morir ahir al matí a Regencós en un accident en el qual es van veure implicats dos vehicles a la GI-653. Tot i que les causes de l’accident entre els dos cotxes encara s’investiguen, el sinistre va tenir lloc per la col·lisió lateral entre els dos vehicles, a conseqüència del qual va morir la dona.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a dos quarts de deu del matí. L’accident va tenir lloc al quilòmetre tres de la carretera G-653.

Col·lisió lateral

Com a conseqüència de la topada, la conductora d’un dels vehicles, de 23 anys i veïna de Begur, va morir. La conductora de l’altre cotxe va acabar ferida de poca gravetat i va ser traslladada a l’hospital de Palamós. Arran de l’accident entre els dos vehicles, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, a més de dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, l’helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos d’Esquadra analitzen ara les causes per les quals va tenir lloc l’accident entre els dos turismes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia