Successos

Mor una dona apunyalada en un local del Port Olímpic

Els fets han passat dins d’una discoteca al port de Gregal aquesta matinada

Hi ha una segona persona ferida de gravetat

Una dona de 26 anys i nacionalitat espanyola ha mort i un home ha quedat ferit greu en un robatori al Port Olímpic de Barcelona.

Els fets han passat, segons informen els Mossos, cap a les 3h de la matinada al port de Gregal quan el lladre ha intentat robar el mòbil a la jove, que ha demanat ajuda a un vigilant de seguretat- Tots dos han quedat ferits greus per arma blanca i han estat traslladats a l’hospital, on la noia, que havia rebut una ganivetada al pit, ha mort.

Els fets han tingut lloc a l’interior de la cocteleria Smart del Port Olímpic, al barri de la Vila Olímpica del Poble Nou, al districte de Sant Martí de Barcelona.

Un testimoni ha trucat al telèfon d’emergències 112 poc abans de les tres de la matinada per advertir que hi havia dues persones ferides per arma blanca a l’interior del local.

Quan els Mossos d’Esquadra han arribat al lloc, els testimonis han explicat que s’havia produït un intent de robatori i que la noia havia demanat ajuda a un vigilant de seguretat, que ha intervingut, moment en el què l’assaltant o assaltants els han apunyalat a tots dos i han fugit, segons han indicat a Efe fonts pròximes al cas.

No obstant això, els investigadors mantenen totes les hipòtesis obertes, segons les fonts.

Els equips d’emergència han traslladat els dos ferits a un centre hospitalari: a la jove en estat crític i al vigilant amb lesions de diversa consideració, si bé no es tem per la seva vida.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets i per intentar identificar, localitzar i detenir l’autor o autors de l’agressió mortal.

Amb aquesta, són ja quinze les persones víctimes d’homicidis o assassinats aquest any a Barcelona, la majoria durant aquest estiu, la xifra més alta durant aquest període dels últims anys, en un curs en el que també han augmentat en un 30% els robatoris amb violència a la capital catalana



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia