Successos

seguretat

Petició d’ajuda per identificar el sospitós d’un crim a Sabadell

Els Mossos fan una crida a la col·laboració ciutadana per intentar identificar i detenir el sospitós de l’assassinat d’un informàtic de 32 anys que va morir d’una ganivetada la matinada del 29 de juny passata Sabadell. Per això, han difós unes imatges enregistrades per l’oficina del BBVA propera al lloc del crim on es veu un home, que consideren l’autor material del crim, que va acompanyat d’una dona. En les imatges també apareix un altre personatge, un home que ranqueja un xic, que es creua amb la parella. Per si algú pot identificar el sospitós o les altres dues persones que apareixen a les imatges i que poden ser testimonis, els Mossos han posat a disposició un compte de correu electrònic, [email protected], i també un número de telèfon, el 667 08 97 96, a través del qual es poden deixar contactes a la bústia de veu i també enviar missatges de text a les plataformes WhatsApp i Telegram.

L’Héctor, veí de Barcelona de 32 anys, havia estat el vespre del divendres 28 de juny prenent copes tot sol i tranquil fins a quarts de tres al bar Tiberius, prop de Banc Sabadell, on treballava, segons va publicar al seu dia Diari de Sabadell. A les 4.15 h les càmeres del BBVA del carrer de Gràcia enregistraven com l’Héctor estava assegut en un pedrís manipulant el seu ordinador portàtil. Se li acosta una parella, conversen un moment i sense que s’endevini cap motiu, l’home se li abraona i l’apunyala. La parella marxa del lloc i després tornen com si miressin com estava el noi, en aquells moments ja moribund, i tornen a marxar. Amb les imatges de l’autor a la mà els Mossos van fer difusió selectiva amb gent de l’entorn de la víctima, policies i professionals de la seguretat però no el van reconèixer. Es va seguir la pista dels inquilins d’una casa ocupada, però les gestions no van donar resultat i el mòbil del crim és un misteri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia