Successos

Els mossos usen una pistola Taser amb un veí de Girona amb ordre d’allunyament

L’home va trencar l’ordre d’allunyament de la seva exparella i es va presentar davant de casa seva dimecres a la matinada

Va trencar la finestra d’un cotxe patrulla i va amenaçar amb autolesionar-se amb un vidre

Els Mossos d’Esquadra van haver d’utilitzar una pistola elèctrica Taser per immobilitzar un veí de Girona que la matinada de dimecres es va presentar davant la casa de la seva exparella, trencat una ordre d’allunyament, va trencar la finestra d’un cotxe patrulla i va amenaçar amb autolesionar-se amb un vidre.

Segons han confirmat a Efe fonts policials, cap a les 02.15 hores, els Mossos van rebre l’avís d’una dona, víctima de violència de gènere, que alertava que havia vist la seva exparella rondant pel seu carrer, al barri de la Devesa, tot que li constava una ordre d’allunyament.

Dues patrulles es van desplaçar fins al lloc i van trobar el sospitós, de 43 anys, amagat a la banda de l’immoble de la seva exparella.

En intentar detenir-lo per trencament de condemna, l’individu es va posar a cridar i es va mostrar agressiu, fins al punt que en intentar introduir-lo al cotxe patrulla va colpejar la finestra i amb un tros de vidre va amenaçar amb autolesionar-se.

En aquest moment el cap de torn, que és qui per protocol porta la Taser, la va utilitzar per immobilitzar-lo i, posteriorment, la policia va activar una ambulància per traslladar-lo a un centre mèdic i sotmetre’l a una revisió mèdica.

El detingut, que té antecedents, va ser traslladat a la comissaria dels Mossos de Vistalegre i està previst que avui passi a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia