Successos

Mor ofegada una dona de 66 anys a la platja de Griells de l’Estartit

Des de l’inici de l’estiu han mort vuit persones ofegades a les platges catalanes

Una dona de 66 anys ha mort ofegada aquest diumenge al matí a la platja de Griells de l’Estartit, on onejava la bandera verda, segons ha informat Protecció Civil. El 112 ha rebut un avis per part del socorrista a les 10.55 hores alertant que estava intentant reanimar una dona que havia patit ofegament i demanant suport al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Al lloc s’hi ha desplaçat un helicòpter i una ambulància del SEM, que han seguit amb les maniobres de recuperació cardiopulmonar però no han pogut reanimar la dona. Amb aquesta són vuit les persones ofegades des de l’inici de l’estiu a les platges catalanes.

Fins al lloc també s’hi han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de les diligències.

Davant d’aquests fets, Protecció Civil ha insistit en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia