Successos

El jutge imposa a la dona de Mainat una ordre d’allunyament

Ángela Dobrowolski queda en llibertat provisional però no es podrà apropar a menys de 1.000 metres del seu marit i dels fills en comú

A més, li prohibeix sortir del país i li retira el passaport

El jutjat d’instrucció número 32 de Barcelona ha prohibit a la dona de Josep Maria Mainat, Ángela Dobrowolski , que s’apropi a menys de 1.000 metres del productor i dels seus fills. Dobrowolski està investigada per homicidi en grau de temptativa del seu marit.

El jutge ha acordat la llibertat provisional de la investigada, però aquesta s’haurà de personar periòdicament al jutjat i se li prohibeix sortir del territori nacional. De fet, ja se li ha retirat el passaport. També decreta una ordre d’incomunicació i allunyament de la víctima i dels fills en comú, dels quals haurà de mantenir-se a una distància d’almenys 1.000 metres.


La fiscalia havia demanat presó provisional sense fiança o, subsidiàriament, mesures de control, com ara l’allunyament de la víctima. La representació de Mainat, que exerceix d’acusació particular, no es va adherir a la petició de presó, però sí a les mesures alternatives, incloent la de l’allunyament dels fills menors de la parella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia