Successos

Els Bombers estabilitzen l’incendi forestal a la serra de Tivissa

Més d’una cinquantena de dotacions i 9 mitjans aeris treballen per controlar el foc

Demanen als veïns de Tivissa i Ginestar que no s’apropin a la zona

Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat l’incendi forestal que crema des d’aquest migdia a la serra de Tivissa, segons ha informat el mateix cos.

El foc s’ha declarat cap a la una del migdia en una cresta d’una muntanya a la zona de Cantarelles, dins el terme municipal de Tivissa (Ribera d’Ebre). Els bombers han estat alertats d’una columna de fum ample i intensa.

L’estratègia dels efectius desplaçats s’ha centrat, en un primer moment, en els dos flancs. Els mitjans aeris han atacat el flanc dret i els terrestres, l’esquerre. Posteriorment s’ha prioritzar poder estabilitzar el cap de l’incendi i la part alta del flanc dret, cosa que s’ha aconseguit cap a tres quarts de quatre de la tarda.

El foc continua actiu i els Bombers hi treballen amb 52 dotacions terrestres i 9 mitjans aeris. També s’hi han desplaçat almenys 3 patrulles dels Mossos i, preventivament, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Les flames afecten una àrea de 8 hectàrees, segons les estimacions provisionals dels Agents Rurals. El cos investiga les causes del succés

Els Bombers han demanat als veïns de les poblacions de Tivissa i Ginestar que no accedeixin ni als camins ni a les zones properes al foc.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia