Successos

Llibertat provisional per a la dona de Mainat després de l’intent de robatori a la casa del productor a Canet de Mar

Dobrowolski i un home van ser sorpresos quan intentaven entrar per la força a l’habitatge

Tots dos han sortit sense mesures cautelars però han d’estar a disposició del jutjat

El titular del jutjat d’instrucció número 4 d’Arenys de Mar ha deixat  aquest dimecres en llibertat provisional amb càrrecs a l’esposa del productor televisiu Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski.

La dona va ser arrestada dimarts al matí per la Policia Local juntament amb un home -el seu suposat amant- quan intentaven entrar a la segona residència de Mainat en aquesta població del Maresme, a la qual havien accedit per la finestra d’un lavabo.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutge de guàrdia ha deixat en llibertat els dos detinguts, ja que ni la fiscalia ni l’acusació particular han demanat cap mesura cautelar.  El jutge només ha decretat que han d’estar a disposició del jutjat sempre que se’ls requereixi.

Dobrowolski i Gabriel, el suposat escort que pel que sembla ara viu amb l'esposa de Mainat, estan investigats per un delicte de robatori amb força en casa habitada en grau de temptativa.

L’acusada va presentar dimarts a la tarda una petició d’habeas corpus, però el jutge la va desestimar.

La d’ahir és la tercera detenció de Dobrowolski en els últims mesos. La primera va ser per intentar assassinar el productor injectant-li insulina mentre dormia, amb  l’objectiu, presumptament, de cobrar l’herència. La segona va ser per cobrar suposadament uns xecs del seu marit que havia falsificat amb la seva signatura.

Des del passat 15 d’octubre, en què va declarar com investigada davant del jutge que instrueix el cas del suposat intent d’assassinat, Dobrowolski té una ordre d’allunyament de Mainat i dels fills que tenen en comú. La parella està en tràmits de divorci.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia