Successos

Troben l’escena del crim del cas del mort al maleter i arresten un sospitós

Els Mossos han inspeccionat i precintat un habitatge de Roses que la víctima ocupava amb un compatriota

L’arrestat es nega a declarar davant la policia

Els Mossos han trobat l’escena del crim, una casa ocupada, i tenen detingut un home per la seva relació amb l’assassinat del veí de Roses que dilluns a la nit va ser trobat mort, dins el maleter del seu cotxe, al carrer Bernat Metge, una de les vies d’accés a la urbanització Santa Margarida. El detingut, un home de l’entorn de la víctima, es va negar a declarar davant dels Mossos, i es preveu que en les properes hores passi a disposició judicial. De totes maneres, la investigació continua i no es descarten més detencions en aquest cas, que a priori la investigació relaciona amb una possible revenja, relacionada amb activitats fora de la llei. La víctima, un home d’origen marroquí, ocupava amb un compatriota seu una casa del carrer Selva, a la urbanització Mas Boscà. La víctima i el seu company d’habitatge s’havien traslladat a la casa ocupada feia uns sis mesos, procedents d’Empuriabrava, i en aquest temps a Roses s’havien fet conèixer per la policia per les seves activitats fora de la llei. La casa del carrer Selva, ara precintada, es considera l’escenari del crim.

L’alerta del crim la va donar el germà de la víctima dilluns, cap a les 11 de la nit. El germà, preocupat perquè feia uns quatre dies que la víctima no havia donat senyals de vida, segons va explicar a la policia, va sortir per mirar si el trobava, acompanyat d’un amic, i van trobar el seu cotxe, un Volkswagen Golf de color blanc, aparcat a l’altura del número 8 del carrer Bernat Metge de Roses. Van obrir el maleter del cotxe, que no estava tancat amb fiador, i a dins van descobrir un embalum de plàstics i mantes que embolicava el cos de l’home. Els signes de violència eren evidents: moltes ganivetades, alguna de les quals al coll.

Els Mossos han rastrejat la zona on hi havia el vehicle per si hi ha gravacions de càmeres de seguretat que captessin els autors amb el cotxe on hi havia el cadàver o que marxaven amb algun altre vehicle després de deixar-lo. Per l’estat del cos i per les declaracions del germà, tot fa pensar que el crim s’hauria comès almenys tres dies abans de la troballa del cadàver.

Una dona assassinada a Manresa

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home com a presumpte autor de la mort de la seva exparella sentimental, a Manresa. Al voltant de les dues del migdia, els Mossos van rebre l’avís que s’havia trobat el cos sense vida d’una dona al seu domicili. Diverses dotacions policials es van desplaçar fins al lloc dels fets, on van localitzar el cadàver de la dona, amb signes de mort violenta. Arran de les investigacions, es va detenir un home de 40 anys. Segons el relat policial, l’home s’hauria intentat suïcidar després de matar la seva exparella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia