Successos

judicial

El Madam's exculpa l'inspector de policia

El gerent i l'amo del club de Capmany sostenen que no s'hi fan activitats il·legals

El gerent del club Madam's de Capmany, Patricio Grant, i l'amo de les instal·lacions, Jesús Contreras Casas, van exculpar ahir al jutjat número 2 de Figueres, on van declarar com a imputats, l'inspector de la Policía Nacional Fermín Martí Rodríguez d'afavorir la prostitució i alhora el mateix club Madam's advertint-los amb antelació de les visites policials i inspeccions.

Tant Grant com Contreras van negar que tinguessin cap relació amb els presumptes delictes que se'ls imputava relatius a la prostitució i al blanqueig de capitals. L'amo de les instal·lacions va explicar a la jutgessa que l'activitat que es porta a terme al club està perfectament legalitzada i declarada i que està al corrent dels pagaments a Hisenda. Contreras va explicar que la relació que tenia amb el policia imputat era estrictament professional, derivada de la condició de cap d'estrangeria de Fermín Martí, ja que la seva feina el portava a fer controls al club. Per la seva part, Patricio Grant va explicar que la seva relació amb el policia imputat és la d'amistat personal des de fa uns 20 anys.

Al final de la declaració la jutgessa no va acordar cap mesura cautelar contra Grant i Contreras, i el seu advocat, Carles Monguilod, va manifestar que demanarà que siguin exclosos del procés penal obert, “perquè no tenen res a veure amb el que se'ls imputa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia