Successos

Els veïns tornen al bloc incendiat de Salt on va morir una dona

Els Mossos inspeccionen el pis per determinar les causes del sinistre

Tots els veïns desallotjats aquest dimarts arran de l’incendi que hi va haver al bloc de pisos Sant Jaume de Salt i que es va saldar amb la mort d’una dona de 51 anys van poder tornar ahir als seus habitatges. Fonts de l’Ajuntament de Salt confirmaven ahir que, a banda del pis cremat, només van haver de passar una nit fora reallotjades tres persones del pis de sota de l’habitatge afectat, que ahir ja van tornar al seu domicili. La resta de veïns del bloc ja havien pogut tornar tots a casa la tarda de dimarts un cop controlat l’incendi. Ahir dimecres una unitat especialitzada dels Mossos d’Esquadra va fer una inspecció del pis que va quedar totalment afectat. La investigació en curs haurà de determinar l’origen del foc, que en l’estat actual encara es desconeix.

La mort de la víctima, de nacionalitat marroquina, va tenir lloc, segons informava l’ACN, quan la dona que era a l’habitatge en flames intentava fugir del foc i va penjar-se en una zona d’estenedors a la façana del darrere del bloc. Els cossos de salvament van intentar arribar-hi amb una escala per l’exterior, mentre un veí intentava evitar que caigués, però no s’hi va ser a temps i la dona va precipitar-se des del tercer pis. La víctima va ser trasllada a l’UCI de l’hospital, on va ingressar en estat crític i va morir poques hores després. Un home també va haver de ser atès amb ferides lleus. L’incendi, que es va produir sobre les dotze del migdia, es va donar per extingit a quarts de dues de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia