Successos

ROSES

Destrueixen material comissat al ‘top manta’ el 2020

Unes 1,4 tones de material comissat en el top manta l’estiu passat van ser destruïdes ahir al matí a les instal·lacions de la deixalleria municipal de Roses, amb l’ajuda d’una premsa compactadora, i transportades posteriorment al Centre de Tractament de Residus de Pedret i Marzà. El material, integrat majoritàriament per falsificacions de roba, complements i electrònica, és fruit de les 389 actuacions efectuades durant l’any 2020. La policia local de Roses va activar entre el juny i el setembre del 2020 un servei específic de detecció i control de venda il·legal al municipi, i es van arribar a comptabilitzar un total de 389 intervencions que van donar com a resultat l’aixecament de 111 actes i el comís d’aquests 1.440 quilos.

PALAFRUGELL

Retiren productes caducats en dos súpers del centre

E.A

La policia local de Palafrugell ha intervingut quatre caixes amb prop d’un centenar de productes caducats que eren a la venda en dos supermercats que hi ha al centre del municipi. El cos havia rebut nombroses queixes de consumidors i els agents van decidir inspeccionar l’establiment. Un cop detectats els productes –pa precuit, ous i cervesa–, van aixecar acta per les diferents infraccions administratives en matèria de consum. L’actuació es va fer conjuntament amb el Seprona de la Guàrdia Civil. D’altra banda, la policia palafrugellenca també ha aixecat quatre actes administratives a persones que venien peix a domicili, particulars sense llicència per al comerç de productes alimentaris ni garantia sanitària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia