Successos

La preemergència per pluges s'amplia a tota la demarcació d'Alacant

Previsió de xàfecs localment forts de fins a 40 litres per metre quadrat en una hora en tota la demarcació d'Alacant, València, i el sud de la de Castelló

El Centre de Coordinació d'Emergències (CCE) ha ampliat la preemergència per pluges i tempestes al sud d'Alacant, de manera que hui divendres es troben en alerta taronja tota la demarcació d'Alacant, València i el sud de la de Castelló, on hui es poden registrar precipitacions amb acumulacions de fins a 40 litres per metre quadrat en una hora, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET). La probabilitat que es produïsca aquest fenomen és d'entre el 40% i el 70%.

La previsió de l'AEMET per a hui és de cels molt núvols, amb xàfecs localment forts o molt forts i amb tempesta. Temperatures mínimes en lleuger descens, màximes en descens de moderat a notable. Vents de component est de fluixos a moderats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.