Successos

El 112 gestiona 129 incidències relacionades amb les pluges

Un home resulta ferit per un raig al Perelló

El telèfon d'emergències 112 ha gestionat un total de 129 incidències relacionades amb la pluja entre les 9 i les 13.30 hores. Per demarcacions, el servei ha gestionat 49 incidents a Alacant, 66 a València i 13 a Castelló. La comarca que més avisos ha registrat és la Safor, amb 42. Pel que fa als incidents, les policies locals de Gandia i Ondora han hagut de realitzar diversos serveis en la via pública, així com el consorci de Bombers de València. A més, el servei ha gestionat els avisos de 62 accidents de trànsit relacionats amb la pluja, 33 eixugades de diversa índole i sis danys materials.

Destacable és l'accident que s'ha produït a la zona de l'espigó del Perelló, on un home d'uns 55 anys ha sigut ferit per un raig. Els serveis mèdics l'han traslladat a l'hospital la Fe de València amb símptomes d'hipotèrmia i amb cremadures en una cama. El seu pronòstic és reservat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.