Successos

Seguretat

L’escapada de Rambo a la cel·la de la ‘veïna’

Martí Cots Saleta, el llegendari malfactor de la Cerdanya, fa un forat a la paret de la cel·la per passar la nit amb la veïna de la cel·la del costat

La ‘fugida’ va ser el mateix dia que no el van poder jutjar perquè estava massa agressiu

Nou capítol de la pel·lícula real de Martí Cots Saleta, el llegendari malfactor conegut com “el Rambo de la Cerdanya”, que actualment està tancat al mòdul psiquiàtric de Brians en règim preventiu, en espera que se’l jutgi per l’atracament que va perpetrar el desembre del 2018 en un hotel d’Alp. Precisament l’havien de jutjar dijous al penal 4 de Girona, i per això de bon matí els Mossos el van conduir des de la presó de Brians fins als calabossos dels jutjats de Girona. Però abans d’asseure’l al banc dels acusats el van fer visitar pel metge forense, que va dictaminar que Cots, agressiu com estava, no podia assumir un judici. I el van tornar a la presó. L’endemà ho va revelar El Periódico, un atracador armat amb una pistola aconseguia un inaudit botí de 200.000 euros de l’oficina de CaixaBank d’Alp. Un assalt a l’estil d’en Rambo al seu territori d’actuació, la Cerdanya. Que se’ls havia escapat, als Mossos, mentre el tornaven a la presó? Les escapades de la policia també són la seva especialitat. Aquest cop en Rambo no s’havia escapat del furgó ni de la presó. Però sí que la nit de dijous a divendres havia protagonitzat una peculiar escapada, encara que sense sortir de la presó. La notícia també la va avançar El Periódico. Divendres al matí, quan els treballadors del mòdul de psiquiatria van anar a la cel·la van descobrir que el reclús Martí Cots Saleta havia fet un forat a la paret per accedir a la cel·la veïna, on hi resideix una reclusa de 25 anys. Hi havia runes a totes dues cel·les, i Rambo i la seva veïna eren cadascú en un llit però havien passat la nit sense la separació de l’envà, que cots va foradar a cops amb les guies de la calaixera que va desmuntar. Els treballadors del centre van admetre que la nit havien sentit cops a la cel·la d’en Rambo però no hi van anar. Li van trucar a la cel·la a través de l’intercomunicador, i ell els va respondre que tot estava bé, i ja no van anar a fer més comprovacions. I va continuar amb la seva feina fins que va aconseguir salvar la barrera que el separava de la seva companya de centre. El reclús Cots, àlies Rambo, havia manifestat la seva intenció de contraure matrimoni amb una reclusa. El serial Rambo tindrà un capítol romàntic?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia