Successos

El mort de Blanes va tenir un aneurisma

El conductor que va morir dissabte passat a l’hospital Clínic de Barcelona després de rebre diversos cops el dia anterior en una discussió de trànsit a Blanes tenia una patologia cerebral prèvia i va perdre la vida per un aneurisma. Segons fonts properes al cas, l’autòpsia haurà de determinar si la víctima, de 41 anys, va morir a causa de l’agressió o dels seus problemes de salut, que el posaven en risc quan es produïa una situació d’estrès.

El succés va ocórrer divendres passat quan dos conductors van aturar els seus vehicles en una gasolinera i un li va recriminar a l’altre una maniobra en una rotonda. L’agressor es va acostar a l’altre cotxe i va clavar diversos cops al cap de la persona al volant. Segons l’autòpsia, els cops li van causar hematomes al cap i li van trencar el nas, però la mort li va arribar per una aturada cardiorespiratòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.