Successos

Un home mor en precipitar-se quan feia una travessa a Queralbs

L’accident ha passat aquest migdia a prop del refugi de Coma de Vaca

Efectius dels Bombers, SEM i Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al lloc dels fets

Un excursionista ha mort aquest divendres en caure mentre feia una travessa a Queralbs (Ripollès), han informat els Bombers de la Generalitat.

Els fets han passat cap a un quart d’una del migdia. La víctima feia una ruta per la zona amb altres tres familiars i s’ha precipitat a prop del refugi de Coma de Vaca, al terme de Queralbs.

Un helicòpter de rescat s’ha desplaçat fins al lloc amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers i personal mèdic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha arribat en un  helicòpter medicalitzat a Queralbs. Quan han arribat al lloc, han trobat la víctima inconscient amb aturada cardiorespiratòria i li han practicat maniobres de reanimació.

A l’arribada dels efectius al lloc de l’accidentat, l’excursionista estava inconscient amb aturada cardiorespiratòria i li han iniciat les maniobres RCP, que no han pogut salvar-li la vida. La víctima és un home de 66 anys.

Els Bombers i el SEM han informat del succés als Mossos d’Esquadra, que han enviat efectius de la Unitat d’Intervenció de Muntanya (UIM) en helicòpter al lloc dels fets. La policia catalana s’ha fet càrrec de la investigació i les diligències judicials pertinents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia