Successos

A judici, un acusat que afronta 13 anys i mig de presó per violar una amiga tornant de festa a Sant Feliu de Guíxols

El processat assegura que van tenir relacions sexuals voluntàries i sosté que no és possible que no entengués que el rebutjava

“Mai em va dir que no, en un ’no’ no hi ha confusió”, assenyala

L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dimarts un acusat que s’enfronta a 13 anys i mig de presó per violar una amiga tornant de festa a Sant Feliu de Guíxols. La nit del 19 al 20 d’abril del 2019, acusat i víctima van sortir junts de festa, amb un tercer amic, a una discoteca de Platja d’Aro. Segons ha explicat la noia al judici, inicialment l’altre amic els havia de tornar amb cotxe però, quan es van tornar a trobar cap a les cinc de la matinada, el processat li va dir que l’altre noi ja havia marxat i que havia demanat un taxi per anar a casa. Ja havien acordat prèviament que dormirien a casa d’ell. La víctima ha relatat que ho havien fet altres vegades perquè feia anys que eren amics i hi confiava. Durant el trajecte, el processat es va oferir a guardar-li el mòbil que ella duia perquè havia sortit sense bossa de mà. La víctima ha explicat al judici que, quan es va ficar al llit per dormir de matinada, el processat la va atacar un primer cop sense arribar a a violar-la. Després, es va adormir i al matí la va tornar a agredir sexualment: “Li deia que no però no parava”. Responent a preguntes de la fiscal, el processat, que actualment te 22 anys, assegura que van tenir relacions sexuals voluntàries i descarta que no entengués que la víctima s’oposava a tenir relacions sexuals perquè “en un ’no’ no hi ha confusió”. El processat també considera que la conversa per Whatsapp al matí des del telèfon de la noia es pot “malinterpretar”: “Jo l’únic que volia dir-li és que em perdonés si havia fet alguna cosa que no li havia agradat”. El judici ha quedat vist per a sentència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia