Successos

Es grava dins el cotxe de policia i ho penja a TikTok

L’arrestat és un jove reincident de Salt i els Mossos han obert una investigació dels fets

Un detingut pels Mossos d’Esquadra a Salt va gravar el passat 14 d’abril un vídeo amb el seu telèfon mòbil mentre era al vehicle policial i amb les manilles posades. Segons l’ACN, es tracta d’un noi jove que la policia qualifica de “reincident” i que va pujar la gravació a la xarxa social TikTok. Els Mossos reconeixen que el protocol policial estableix que s’han de requisar els efectes personals del detingut abans de pujar-lo al cotxe, però hi afegeixen que en algunes situacions, si les circumstàncies hi obliguen, es pot fer l’escorcoll després de traslladar el detingut a la comissaria. Els Mossos d’Esquadra estan fent una investigació interna per aclarir els fets.

El passat 14 d’abril, Dijous Sant, agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Salt van anar a resoldre un incident a la via pública i van detenir un noi jove. Aquest va ser traslladat a la comissaria en el vehicle policial i ell mateix va gravar un vídeo amb el mòbil. De fet, a la gravació es veu com parla amb els agents, els recrimina la detenció i passa després a un registre provocador i pregunta: “Què podem dir per a la meva gent de TikTok?”. El vídeo dura almenys un minut i mig. Es veu que el jove porta les manilles per davant, quan el protocol diu que s’han de posar per darrere l’esquena, i se sent el detingut lamentar-se de la detenció al mateix temps que demana als agents que el portin davant del jutge de guàrdia abans que aquest acabi el seu torn. I acaba mirant a la càmera i dient: “Doncs res, gent, aquí, un dia al calabós.”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia