Successos

Detingut un noi de 13 anys per agressió sexual

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un noi de 13 anys acusat d’haver agredit sexualment una menor d’edat a Tarragona la matinada d’ahir. Segons avançava el Diari de Tarragona i van confirmar fonts de la policia catalana, la víctima, una noia de 15 anys, va acudir amb el seu pare a presentar denúncia pels fets a la comissaria de Campclar. Segons la seva declaració, l’agressió va tenir lloc en un pàrquing de la zona de la rambla Nova de la capital del Tarragonès. Després de l’agressió sexual, el presumpte violador també li hauria robat el mòbil. Segons sembla, tots dos joves eren en un grup i, en quedar-se sols per causes que es desconeixen, el jove va atacar la víctima.

Arran de la denúncia, el noi va ser localitzat i va ser detingut pels Mossos. Es dona la circumstància que el jove, pel fet de ser menor de 14 anys, és considerat inimputable davant la llei. Per aquest motiu, de moment, va ser posat en llibertat sota la custòdia dels seus pares. Tanmateix, els fets han estat comunicats a la fiscalia de menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia