Successos

Estat francès

Dos morts i un ferit a París en un cotxe que ha arremès contra la policia

Els agents han abatut dos dels ocupants del vehicle i han ferit un tercer

De moment es descarta que el succés tingui relació amb les eleccions d’aquest diumenge

Agents de les forces de seguretats frances han abatut a trets la passada nit al centre de París dues persones i han ferit una tercera que circulaven amb un cotxe que ha arremès contra els policies.

Fonts policials han explicat a Efe que els policies han disparat contra el vehicle, que circulava en direcció prohibida, quan s’han vist amenaçats pel seu avenç al Pont Neuf, el més antic i llarg de la ciutat sobre el riu Sena.

Com a conseqüència dels trets de la policia, dos dels ocupants han resultat morts i un tercer, ferit. Les mateixes fonts han afegit que un magistrat s’ha desplaçat fins al lloc dels fets per a realitzar les primeres indagacions i començar la recerca.

Al costat d’aquesta investigació judicial per temptativa d’homicidi a persones investides de l’autoritat, s’ha posat en marxa una altra d’administrativa per part de la Inspecció General de la Policia Nacional (IGPN), tal com procedeix fer d’ofici quan les forces de seguretat utilitzen les seves armes de foc.

No hi ha cap element dels que s’han filtrat fins ara que permeti relacionar aquest succés amb la jornada electoral viscuda aquest diumenge a França.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia